Rosa påskfjädrar

Hej hopp i lingonskogen!
Idag har jag varit på AMS och pratat bla. Äntligen börjar jag fatta nu, allt är som det varit hittils fast ändå annorlunda =).
Sedan en sväng om in på Willy's för att handla lite, och idag blir det tydligen hemmagjord pizza. Jag ska snart börja göra pizzadegen så att den får jäsa lite. Blir med tomatsås, strimmlad kalkon, paprika, skivade tomater och ost. Tror jag det kommer bli, får se när jag väl har börjat.
Men nu tänkte jag kolla ett avsnitt av Desperate housewives och äta ett litet mellanmål.
 
Köpte också tulpaner, påskliljor och 2 paket fjädrar. Och så här blev min påskvas/påskris.
(psst. grenarna som fjädrarna sitter på är bara vanliga kvistar som jag prockat här utan för! billigt och bra! Vänar om skogen med tjohoo)

 

Får nog ta en liten uppdaterad bild när tulpanerna och påsklijorna slagit ut=).

Sanna ♥

Sanningens ögonblick

Banankladdkakan var inte god för fem öre! Hade kanske varit godare om man tillsatt mindre banan. MEN som tur är så har jag en liten bit kladdkaka kvar i frysen. Har tagit fram den för tining. Ska av njuta den med lite glass och fortsätta kolla på Sanningens ögonblick nu.
När det är slut tänkte jag kolla några avsnitt Desperate housewives, på soffan eller i sängen är inte bestämt ännu. Kan bestämma helt själv eftersom sambon jobbar natt idag. =)

Sanna ♥

Uppdatering

Uppdatering

Hittade en del recept...Banankladdkaka, bananmuffins och friteradbanan. Lutar nog att det blir  banankladdkaka och sen ska jag prova på att att fritera en banan och se hur det går. Tror inte det blir så bra haha det var ju ett tag sen man friterade något...måste nog varit sen jag gick i gymnasiet (gick restaurang-linjen).

Men nu ska jag plantera lite frön i mina kökskrukor, igår köpte jag fröpåsar: Persilja & gräslök (har även en påse biff tomat) och blomsoter som blåklint, ringblomma & lövkoja. Tänkte strö ut blomfröna lite slarvigt i balkonglådan så att dom blandar sig lite fint=).
Sanna ♥

Baka liten kaka

Jag tänkte baka en kaka, har några bananer som börjar bli gamla.Tänkte om man kanske kan göra nått med dom...? Har allt man kan tänka sig behöva i skafferiet: bakpulver, mjöl, socker, vaniljsocker, cacao m.m även margarin,ägg & mjölk.
Någon som vet någon god kaka med banan? helst med choklad också efter som jag älskar det=P


Sanna ♥

Skor & bio

Befann mig på Elins Esplanad innan idag och fick hem mig 2 par skor och underkläder.
Jag hade beslutsångest över vilket par jag skulle välja så till slut fick det bli båda, kanske borde ta ena paret i brunt? Eftersom dom är ju rätt lika. Måste bara ge lite creed; dom är fruktansvärt stabila, jag ställde mig på en sko och försökte vicka åt siderna och det händer inget! Tänkte att det kan ju vara bra när man är lite på kanelen och balansen inte är den bästa =D


Eller i brunt kanske?


Nu ska jag göra mig iordning min man hade köpt 2 bio biljetter till filmen Marley & jag när jag kom hem. NAAAAW

Sanna ♥

Sweet dreams

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't wanna play that part.


G Ο Ð  Π Λ Τ Τ

if you liked it then you should have put a ring on it

Jag har ju wireless LAN i min nya mobil och eftersom vi har trådlöst närverk här hemma så kan jag surfa gratis på mobilen här hemma (onödigt då vi redan har 2 datorer men men). Jag tänkte jag skulle skriva ett inlägg innan men det gick inte! Jag kunde bara skriva en rubrik och inte själva inlägget. Hoppas det funkar en annan gång.

Min karl är och jobbar natt idag så jag är själv hemma (vilket jag hatar, för jag är mörkrädd=)). Men tänkte ta laptopen och digitalkortet och gosa ner mig i vår säng. Hoppas det finns någon bra film på Canal+, och inte någon jädra vuxenfilm efter 24.00.

Någon som har något film förslag en fredag kväll?

(inte skräck/thriller då kan jag inte sova sen hehe)

Nyttigt godis som är gott

Tänkte att jag skulle ta en sväng i stan så att man kan få lite frisk luft. Sitter/ligger ju bara här hemma och nyser och hostar sen andas jag in det igen. Inte bra.
Ska gå förbi in och handla på Willys med. Fredag kväll idag och då blir det Dietorelle godis=). Ni vet dom som är sockerfria och kalorisnåla. Ska försöka leta reda på fler soter än bara jordgubb.
" Dietorelle är ett sockerfritt godis för dig som vill njuta av det goda med
godare samvete.Vill du dra ner på kalorierna men behålla smaken och kvaliteten? Då är Dietorelle
godiset för dig. Till exempel finns det bara 2,7 kcal i en sockerfri Dietorelle
Strawberry. Smaka själv! "

MUUUUMS

Kramkram


Plantagen

Godmorgon! Vaknade kl. 8 idag och ligger fortfarande och gosar i sängen. Men det får man väl om man är sjuk?=)
Igår var vi iväg till Plantagen för att köpa blommor till balkongen och till fönsterblecket utanför extra rummet och tomat frön som jag ska så i kruka och ha på fönsterblecket i köket ( våra fösnterbleck är jätte stora). När jag kom hem så kom jag på att man kan ju inte ha dom ute fören det börjar bli plus grader på natten, annars fryser dom ju. Vilket det inte är i Skövde ännu så jag fick sätta fjädrar i dom och sätta dom i trappen som lite påsk pynt tills det blir varmare ute.


Börjar bli hungrig nu så jag tänkte käka frukost.
 Puss & kram

Mobil & Bonus

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅT för att jag inte skriver, men jag kom hem igår sen så är jag sjuk=(, förkyld och ont i halsen. Stackars mig! hehe.
Igår var vi inne på Telenor för T skulle sälja sin telefon eftersom han skaffat Iphone! inget jag vill ha iaf. Men det blev iaf en ny mobil till mig YES. Nokia N85. "Fånga dina upplevelser med 5-megapixelkameran och väck dem till liv i klara, verklighetstrogna färger på den mäktiga OLED-displayen." . Kan även kolla film på den, har GPS,  8 GB minnekort som är inbyggt och det som förvånade mig var 9h taltid. Det gillar vi =).

Idag fick jag ett brev där det stod att det var från VOLVO Powertrain, Lönecenter
Jaha tänkte jag; öppnar och läser att det är en lönespecifikation där det står:
Bonus 10.400kr
Det var ju inte helt skam måste jag ju säga, dessvärre får jag ju betala skatt på det. Trodde inte att jag skulle få någon bonus men tydligen! På fredag sitter dom fint på mitt konto =)

Nu ska vi iväg och handla mat! ute i det SOOOOOLiga vädret =)

Kram banan!

Uppdatering spindlar

Mamma harför en stund sedan dödat den spindeln som fanns i vardagsrummet. Det vi kan hoppas på är att det var samma spindel som fanns i hallen, fast chansen är nog 50/50.
Och by the way mamma har en körning till Halmstad imorgon så jag hakar på dit och sen tar tåget där till skövde, tar 2 timmar. Det är skönt att få följe en bit, tråkigt att sitta på tåg 4 timmar själv =(.

Spindlar

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera men har haft fullt upp, folk man ska träffa och saker man ska göra.
Igår var vi iaf ute och åt med min svärmor på Vagabond, det var mysigt och trevligt. På kvällen kom min mans bror och hämta upp mig för att åka hem till han och hans sambo, kollade på 2 avsnitt av Desperate housewives och snacka skit.
Vaknade imorse av att jag mådde illa och dåligt och hej nu verkar jag i skrivandes stund ha halsfluss! Mindre trevligt.
Begav mig ändå till stan för att träffa min 2 "systrar" , bebis & deras mamma.

På slagt i lördags.

Imorgon ska jag åka hem, vilket ska bli skönt faktiskt. Saknar vår säng, soffa, tv, kök ja allt! plus T förstås=).
Men nu ska jag kura ner mig i sängen här uppe och kolla på tv. Såg först en sån stor äcklig spindel klättrandes i mammas hall och nyss en spindel på mattan framför soffan så jag sprang upp direkt hihi. Jag HATAR ju spindlar. Gillar inte gamla hus, för där finns bara såna tjockis spindlar som levt där i 100år och käkat sig feta uuurk!


! Puss !

Entré

Jag har inte skrivit på ett tag nu. Har haft fullt upp nu när jag är i malmö. Igår var jag på Entré shit vad stort det var, när mamma ringde mig för att vi skulle till skopunkt ect. så hade jag nyss upptäckt byggnad nr 2. Den ska jag besöka snart tänkte jag. Efter mamma och jag ätit och varit på skopunkten stack jag hem till A och vi satt och pratade allt för länge.
Men nu tänkte jag duscha och gå till entre, efter det tänkte jag gå förbi K och C och se vad dom hittar på.
Och ikväll blir det partaj!


puss&kram

Den som hittar, han finner

Ja man brukar ju säga så. Och idag har jag gått loss i mammas gamla 80-90 tals gadrober. Och hittat en bunt med kläder som hon har sparat, orkar tyvärr inte fota och ladda upp allt så här kommer några saker iaf som jag hitta. Det var riktigt kul, gör ni det med! Ännu har jag tyvärr inte hittat någon snygg axelremsväska, hittade några men dom såg för jävliga ut hehe.





Den blommig är nog lite för mycket för mig, men jag gillar verkligen den aprikosa klänningen=).
Nu ska jag sminka mig, blir träning och lite shopping på Entre som har premiär öppning idag!

Puss & kram !

Sol, sol & sol

Ska snart dra mig till stationen. Och in på pressbyrån för lite frukt och någon bra tidning. Stör mig att pressbyrån alltid tar så mycket pengar för för frukt, 2 st för 12 ;- eller nåt sånt. Får ju nästan ett kg bananer för det. Men men vaknade av att sol sken in i sovrummet idag. Vaknade redan kl. 07.00 hihi, så jag somnar nog tidigt idag.
Hoppas att jag inte lämnar Skövde för att möta Malmö i taskigt väder. Vi har ca 5 grader med sol och blå himmel.


Kram banan !

På resade fot

Äääääntligen var man klar med allt, blir t.om ett tidigare tåg är i malmö redan 16.23=). Då möts jag av min älskade mamma som hämtar mig i sin stooora Volvo lastbil, iväg för att hon ska träna på gustav och jag byter om där och beger mig för lite träning på Feel good vid slagthuset =).
Men nä nu ska jag kolla på film i sängen med älskling och vara social dom sista timmarna innan vi skills åt i några dagar =( buhuhu. I just love att ha alla Canal+ kanaler plus dom andra digitalkanalerna från comhem. Filmer och bra program hela tiden dynget runt ;D


! Kisses !


 


Stress

Hinner nog inte skriva så mycket blogg idag, men skriver något sen ikväll. Ser ut som om att jag åker till Malmö redan imorgon runt kl. 14.00-15.00. Så helt plötsligt fick jag jävligt bråttom. Färgar håret just nu och viker gårdagens tvätt. Sedan ska jag sy in mina leggings och fixa en tröja. Iväg för träning, lagat mat (ungsbakad potatis =)), packa väskan, ringa mamma och säga att jag kommer hem tidigare. Har jag glömt något? det har jag säkert ;). Men nu måste jag forsätta med tvätten, ha det så bra mina gullungar! and i'll see you in MALMÖ!

Sanna Mamma


! Kisses ! 


IQ test

Gjorde nyss ett IQ-test på denna hemsidan. Gör du också testet!  Mitt test resultat blev iaf.

Resultat

Din IQ beräknas vara

126, eller mer












   

Grattis!
Det här är det högsta resultat som går att uppnå på provtestet.


Endast 4% av befolkningen har en IQ på 126 eller mer.
Du har goda chanser att kvalificera dig för medlemskap i Mensa. Anmäl dig gärna till vårt antagningstest så får du veta säkert!

Och NÄ jag gissade inte mig till och av en slump fick 126+

Nu ska jag nog sova, godnatt.


Tvättmedel

Måndag. Har en hel del att göra och ändå sitter jag och skriver.
Vi kom nästan nyss hem från farbror doktorn och nu håller jag på att tvätta och måste snart springa ner till tvättstugan igen, tänkte att jag i samma veva skulle dra till gymmet. Eftersom vi bor i vindsvåning utan hiss så har man inte lust att springa upp och ner hela tiden=). Maskinerna är klara om typ 10 min då måste jag ha ätit något lätt och bytat om.
När jag kommer hem blir det stor städning innan jag åker till Malmö, färga utväxten, förhoppningsvis sy in mina leggings, laga middag till oss när han kommer hem vid 19.00 och fortsätta med tvätten! suck, får nog börja nu om jag vill bli klar idag!

Apropå tvätt så är detta mitt nya favorit tvättmedel, vi ska till Ullared nästan vecka. Snacka om att jag ska handla en hel del av dessa. Via Flytande tvättmedel, Finns för svarta, färgade, vita kläder m.m

Jeans leggings eller jeans?

Alltså jag fattar inte, jag vet inte om detta bara gäller personer i Skövde eller om det finns lite över allt. Men jag stör mig på folk som har jeans leggings som om att det vore ett par jeans, ni vet med en kort t-shirt eller nåt på överdelen av kroppen som inte ens täcker halva rumpan. Jag trodde att det hette leggings för att det är leggings och att det är jeans inspirerat. eller har jag fel? är det bara jag som tycker att det ser för JÄVLA FULT ut?

Sunday


Ska precis bege mig till gymmet för lite löpning, hoppas bara det finns någon treadmill ledig när jag kommer orkar inte stå och vänta. Sedan hem och förhoppningsvis då är Twilgiht färdig laddad för att titta på under tiden som jag äter min måltid alldeles ensam.
Ska även se Vårt bröllop i era händer ikväll klockan 20.00 på 3:an. Låter helt sjuk, man vill ju bara gifta sig 1 gång i livet (förhoppningsvis) och då vill man väl ändå bestämma sitt sago-bröllop själv, eller?

! Kisses !

Catch me if you can

Ååååh jag vill att det ska bli söndag. Det blir ingen vilo dag för mig imogron...ska till gymmet och löpa lite=). Vill göra det nu! Undra om jag håller på att bli galen här?
Vad tyckte ni om låten som vann melodifestivalen då?, det var ju inte den låten jag hoppades på, men den funkar i guess.

Anyway. Kommer att befinna mig i MAAALMÖÖÖ 19:e - 24:e Mars! För er som inte vet det. Catch me if you can =P

Tänkte gör mig iordning för sängen och kolla på tv hihi. Baby ligger redan deckad han är så söt.

Kinga kunde inte sagt det bättre:


Kiiinga säger:

JA, PRECIS

OMG.. JAG SOMNAR SNART!

Oj! förlåt... caps lock!

och klockan är elva.. och det är LÖRDAG IDAG!

sanna, vad händer med oss??

såna kärringar vi har blivit


Denna klassikern från 90-talet med Hole får avsluta lördagskvällen:


Kisses

Final

Japp då var det snart dax för melodifestivalen och finalen. Vilket bidrag vill ni ska vinna?
Jag har nästan glömt vilka som är med kollade ju inte förra gången. Men ett bidrag jag tycker är bra som jag kommer ihåg är ju faktiskt detta bidrag nedan.

I can walk a 1000 miles to be with you! =)

Nu ska jag plocka fram godisskålen och loka!
Så får vi se vilka som vinner.
! PUSS !

I have a confession to make

Detta är ju fan pinsamt. Igår när jag gick på stan så kände jag för att ha lösnaglar inte byggda för det orkar jag inte göra. Men på klistrade klar på 10 min liksom. Så nu idag när jag kom hem från träningen så kolla jag bland mina tillbehör. Kolla här jag kan ju fan öppna en salong, det roliga är att jag knappt bygger naglar för jag orkar inte göra det på mig själv längre =), gjorde det mer förr.
Med tanke på allt detta kanske man skulle börja igen??
För er som undrar vad påsarna i mitten är, så ligger där genomskinliga tippar i lite svårt att fånga på bild=).

Har även en del dekorationer:



Till slut hittade jag vad jag letade efter, dock var ju limmet torkat så ska springa ner till stan och köpa nytt. Men tur att jag inte köpte ett nytt paket igår, har ju ett nästan fullt här hemma =).

Kram banan.

Lördag morgon

Godmorgon! för er som är vakna dvs. Ska göra mig i ordning för lite träning nu, undra hur många som kommer dit så här tidigt en lördag morgon?

Skiver mer senare hej

Fredag den 13:e

Dessa två gamla godingarna pumpar vi loss till på bodypumpen. Lyssna och minns. Den första är ju förvisso en remix av roxetts, men men inte är den sämre för det.

 

Imorgon bitti klockan 10.00 blir det bodypump igen. Byter ut det mot löpningen som är sååå tråkig.
Nu borde jag vara lite social med my baby.
! P U S S !

Fredag den 13:e

Då var man äntligen hemma efter, shopping runda i stan, Bodypump pass och lite solning. (glömde jag säga att jag gick förbi Willy's för att handla lite fredags godis? oops my bad =P) anyway... inhandlade inget speciellt idag iaf, blev dessa två leggings, dock var dom svarta med dragkedja sista paret i Skövde och så klart var dom då i storlek 38, men men fram med min älskade symaskin!=).


H&M
Gråa:  79,50;-    - 10%
Svarta:  98:-         -10%
              KLIPPET !            

Nu ska jag fixa lite mat, bli en tallrik havregrynsgröt som jag jag tycker är så himla gott (eller inte) och en banan =). Vad gör man inte för att komma ner på sin tränings vikt på 49kg(med muskler=P) igen? ALLT!

Höres snart igen!

The Brush Guard

Godmorgon!  Hittade dessa här på en hemsida..jag behöver ju f-n sådan till alla dom penslar jag har, som man måste ha om man använder I.D Makeup. Dom skulle vara perfekt! endast ca: 50;-... ska gå och se om jag kan hitta något liknade sen när jag går på stan efter träningen.




12:e mars 2OO9

Hej o hå torsdag idag. Inget speciellt som händer idag vill jag ju påstå, skulle gått och tränat idag. Men eftersom Ty är ledig idag och sedan jobbar alla dagar fram till tisdag. Så kände jag för att vara hemma och köra magträningarna vi kör på bodypump här hemma istället. Tänkte dock gå iväg och sola lite senare idag, det behövs verkligen.
Nä nu ska jag ringa till mamma, det har gått några dagar sen vi talades vid sist. Måste ju få höra hennes röst =)




Me like, Me want!

Mari SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMNelly Limited Edition SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Rose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMRJ SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
GE MIG PLZ!

Smiled with the rising sun

Godmorgon! Onsdag idag och jag fick vakna upp med solsken, mysigare kan det inte vara. Hoppas solen skiner hela dagen!
Jag saknar att jobba, saknar Volvo och allt som har med det att göra, kan inte världskrisen vända snart så att min gamla chef kan ringa oss alla så vi kan börja på Volvo igen!=( Tänk att jag har monterat motorn till en sådan här. Fast till lastbilar som tillverkas nu 2009.(lite 2008)

  Volvotruck FH13
















Så här ser motorn ut när den är klar:

Motor MD13

Skulle vilja hälsa till Kinga!  HEJ HEJ! hoppas du har en bra dag på jobb!
Nu ska jag göra mig iordning för lite träning
Ajökens

VOLBEAT

Jag vill se Volbeat på Forum i Köpenhamn! vill vill vill!. Någon som vill gå? tveka inte på att höra av er!
Denna låten spelades på radion mycket i vintras. Volbeat - Maybellene i hofterholder, du kanske känner igen denna. Detta är iaf Volbeat.

Glöm inte bort att även lyssna på We, Still counting , Mary ann's place, Back to prom, I only wanna be with you, Making belive.  KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ

Bad seed

Fick ett sms av Johanna för en stund sedan, hon kunde inte träna imogron. Så tänkte att jag skulle ta ett
bodypump pass klockan 11:00 imorgon bitte, hoppas jag orkar!
Torsdag - Träna mage och rygg + löpning 20min ( vanligtvis onsdagar)
Fredag - Bodypump 12:00
Lördag - Löpning
Söndag - Vilodag =)


Så ser förhoppningsvis min tränings vecka ut =)

Måste ju vara slim n trim till beachen 2010!, jag vet att det bara är 2009, men jag måste ju se det på ett långsiktigt perspektiv. Och skulle jag misslyckas till beachen -09 så har jag 1 år på mig till nästa sommar! hehe

Dagens

Dagen outfit: Fint eller fult? Bra eller dåligt? Jag vill veta vad DU tycker så kommentera!



Andra avenyn idag, men det börjar inte förens 21:00, vad kan man hitta på tills dess? någon som vet?

Tisdag



Så här kul kan man ha med lite färgkritor hahaha.

 Tänkte att jag skulle bege mig till gymmet och springa lite nu snart.
Sedan hem och diska, städa och förhoppningsvis laga mat till min man när han kommer hem.

BYE

Crayons

Hittade dessa på skopunkten med endast 7cm klack och för 299;-. Var mycket hetare på fossingarna än på bilden måste jag säga. Ska leta vidare för dom var inte 100% för mig.

Måste säga att jag hedrar dom personer som kan gå in i en affär och ENDAST köpa det dom behöver. Jag kan iaf INTE det, senast idag köpte jag crayons(färgkritor) på maxi hahaha. Vilket inte stod på inköpslistan iaf!

! PUSS !

Sunshine

Solen skiner och har gjort det några timmar nu YES! Jag vill ha vår! 
Ska precis sticka iväg till träning och möta Johanna.
Efter det bär det iväg till Elins Esplanad för att gå in och kolla lite på Din sko och Skopunkten och sedan Ica maxi för att handla käk.

Nu ska jag ta mig en banan och byta om.
Ajökens!

Skor

Någon som vet vart jag kan hitta sådan hära modeller? Till ett  billigt pris och inte allt för hög klack (max 8cm,helst). Hel svarta eller bruna spelar ingen roll.



Risk och vin

Ikväll ska jag,T,F,J spela Risk och dricka några glas vin hemma hos oss. Hoppas att det blir trevligt och även att jag vinner så klart!.
Babe ska köra mig till Willys då jag nyss var där men glömde att handla bananer och vanilj yoghurt, ska göra en Kiwi&banan shake=). Inte så mycket som har  hänt idag, mer än att jag var och sprang på gymmet.
 
pusspuss

Be with you

Idag kom mina makeup penslar i djurhår =). Happiness!


Jag fick ju gratis prylar när jag betsällde kläderna. Fick bla. detta Lip treat color - Flavored lipstick Nr:09 Sheer apricot, känns som ett lipsyl och inte läpstift, ger knappt någon färg bara så där lagom aprikos/läppfärgad. i'm in love!


And no one knows
What I'm into you
Cause you'll never know what its like to walk in our shoes
And no one know, the things we've been through
Can never measure up to half of what I put you through
That's why we'll break through

And I don't care what they say
I'm gonna be with you
I'm gonna be with you
I wanna be with you

Keep you much longer

Var på träningen innan. Det blev 45 min & nästan 6 Km. 5 min snabb gång, 5 min löpa, 5 min snabb gång...osv. Känner mig som en annan kvinna =).

Idag kom mina ögonskuggor!. Märkte att det inte var helt lätt att ta bild och få den samma färg som det är i verkligheten.      
 Hyffsatt nära iaf. Orange & Mörk rosa/fushia.

Var ju tvungen att prova båda tillsammans=)
 Även här är det ju svårt att fånga färgerna, dom är skarpare i verkligheten, speciellt den orangea, kanske skaffa bättre kamera?

By the way så har mina kläder och skor kommit ska iväg och hämta dom nu wiiiie
Och Grattis till Angela som blir 28 idag! Happy B-day!
! PUSS !

En annan dag

Hej hopp i lingon skogen!


Idag händer inte så mycket;
- Käka frukost
- Träna. Springa&gå på löpbandet 1 timme el. 30 minuter.
- Tvättid 14:00 - 21:00
- Laga mat till oss


Återkommer med något roligare inlägg senare idag förhoppningsvis ;)
Adjö.

C'mon blue!

Baby och jag kollar Blackburn - Everton.
Det står 0-0 efter första halvlek vilket jag inte fattar!. men men Everton ändra det till 0-1 i andra halv lek. I know it!
Ska kolla vidare nu på andra halvlek.
C ya

Är du nyttig eller onyttig?

Kom och tänka på en sak, om alla skulle göra som mig skulle folk kanske vara smalare/hälosamare och även ha mer pengar över i plånboken. Tänkte på fredag & lördags kvällar för folk som ligger hemma med chips,godis och läsk.
Jag dricker alltid kolsyrat vatten, och dippar morotsstavar och det är godare än godis! Let me tell you.

Onyttiga & dyra valet:
-
Coca cola:              12;-
- 1 Chips påse:        17 ;-
- Ca 0,3 kg godis:    20:-   
                                    49;-
Nyttiga & billigare valet:
- Skånemejeriet's naturell lättyoghurt (0,5%): 11;- ( i Skövde)
- Estrella dippa: (Holiday's blir godast)              8;-
- 1 påse morötter:                                                   6;- ( Willys)
- Loka                                                                     8,50;- 
                                                                                 33,5;-

Enjoy!

No matter what



Kid listen, pay attention, you don't wanna be me
It's safer to watch it on T.V.

My life, your entertainment
You watch it while I live it (live it)
You waitin' for me to lose it
I guess I'm just here for your amusement

Design

Nu orkar jag inte hålla på mer med min design på bloggen. Ville ha en liten vår-touch, hoppas jag lyckats lite med det iaf..?
Tisdag idag, inte mycket som har hänt. Pratade med mamma innan idag och det är tydligen strålande sol i Malmö.

När T har slutat jobbet vid 4 ska vi åka och handla litta käk att fylla kylskåp+frys med, kanske borde köra förbi media markt för att handla ny patron till läsk maskinen med! Den har ju varit slut nu några veckor. Ska säga till att vi ska göra det när han slutat.

Blir ingen roligt inlägg idag, kanske skriver något mer vettigt ikväll!
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning

Adjö.

Män som hatar kvinnor

Igår vart jag och älskling på bio med några vänner och såg Män som hatar kvinnor. Kan skarpt rekomendera den!.  Vi vill se den igen=D. längtar tills bok nr: 2 & 3 kommer, som tydligen skulle komma ut som serie på tv.





Från och med denna månad har vi börjat med gemensam ekonomi, spännande tycker jag.
Kanske på tiden? då vi varit sambos i 1år & 4 månader.

Nu ska jag äta, är döds hungrig sen efter träningen.
! PUSS !

RSS 2.0