Valborg

Äntligen klar med allt!
Nu ska jag bege mig till tåget. Kommer vara hemma rätt sent, kanke runt 24.00. Så får se om jag orkar skriva något då.
Annars får ni ha en skön valborgsmässoafton, och dricka inte för mycket=).

Kram banan

Design och header

Har ÄNTLIGEN ändrat min design i lite aprikos-orange färg och lagt upp headern, som inte är i bästa kvalite. Men den får funka tills jag orkar göra en ordetlig. Hur tycker ni det blev?

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla senaste avsnittet av Tonårsliv.
Imorgon blir det en stressig dag. Hämta tvätten från tvättstugan, käka frulle, gå till banken, betala hyra, packa väskan, ta mig till tåget. Kl: 13.30 sitta på tåg i lung och ro till Göteborg. Hoppas jag hinner med allt =)

God natt

Göteborg - Liseberg - Malmö

Ändrade planer. Jag och sambon blev bjudna på fest imorgon valborg. Men det bär av till Malmö istället =).
Mamma fick en körning till Göteborg, så imorgon åker jag med tåg in till Göteborg också ska vi gå på Liseberg sedan åker vi till Malmö. Mannen får ta bilen själv till Malmö sen åker vi tillsammans hem.
Liseberg har fått en "vuxen" karusell som heter Hanghai den verkar inte så jätterolig, men får prova och se vad vi tycker.

Vilka attraktioner åker du helst när du besöker liseberg?

Nu ska jag ner till tvätten! Hade glöm bort att jag höll på att tvätta hehe.

Hanghai

Önskelistan

Detta vill jag ha!
"Munkjackan" är sjukt mjuk och skön=)

Övingskörning

Nu ska jag bege mig till körskolan och köra lite. Slutar 13.00, skriver sen när jag kommer hem!

Stay tuned !

Pojkarna i mitt liv

About 2 go crazy hehe. Ögonen går i kors och jag lyckades snabbt fixa en header i paint, vill göra det i photoshop eller nåt men orkar inte pilla med det just nu. Nu när jag har bilden så hittar jag inte var jag ska lägga in koden och är för trött för att leta efter det just nu. Får bli imorgon, hoppas hoppas.

Men nu tänkte jag LÄGGA mig ner i soffa och kolla resten av Pojkarna i mitt liv en film som går på svt1 just nu.

Amerikansk långfilm från 2001. Beverly är en skärpt tjej som vill flytta till New York och studera. Men hon är ung och det finns så mycket annat i livet som också lockar - till exempel killar. När hon under en fest träffar Ray är det början på något helt nytt. Han är visserligen snäll, men rejält korkad och alla svärmödrars mardröm. Beverly har inga planer på att tillbringa sitt liv med Ray, men så händer något som förändrar allt.
I rollerna: Drew Barrymore, Adam Garcia, Steve Zahn, James Woods, Lorraine Bracco. Regi: Penny Marshall.

Happy B-day

Klappat och klart, blev klar redan Kl. 16.40. Men det var faktiskt inte såå svåra frågor som jag hade tänkt mig. Så nu hoppas vi på ett godkännt=)
Vad dåliga ni är som inte ger mig förslag=(. Jag är ju ny i blogg världen och vill ju har lite tips och så. Tack för den =).

Nu tänkte jag faktiskt cykla till Ica maxi och handla, någon som hänger med?
Sen ikväll efter jag kommit hem så ska jag fixa med någon/några bilder och se vad jag kan fixa ihop.
 Kolla in senare ikväll för ny design vetja!
GRATTIS till cutiepie som blir 28 år idag!


Jessica Alba

Tips till headern?

Jag är sugen på att ändra min design lite och att lägga upp någon bild eller bilder på min header men vet inte vilket tema jag ska välja eller om jag bara ska ha bild(er) på mig själv.

Någon som har lite tips om vad man kan göra?

Imorgon har jag iaf matte provet (kl. 15-18.00) så efter det tänkte jag hålla på med det. Hoppas på att få många förslag tills dess!
Ligger redan i sängen och kollar på tv och tänkte gör det tills jag somnar, vill gå upp tidigt så att jag kan plugga några timmar innan jag sticker iväg och skriver.
Hoppas att ni har haft en bra start på den nya veckan...det har jag haft iaf=)
Godnatt ♥

Girls

Dita von teese, Katy Perry & Emma watson


Dita von teese är så cute!
Me like her.
Förövrigt så gillar jag Katy's härliga sommar klänning=)

Om en stund ska jag möta upp sambon och hans vän i Skövde city. Och senare idag måste jag plugga sten hårt har ju matte prov imorgon 15.00-18.00. Wish me luck! Hoppas att det går bra.


ooh de e najs..!


Favorit i repris.

Malmö kommer på besök.

Håller på att fixa och dona här hemma. Sambon och hans vän är på väg hit från Göteborg. Håller på att städa (vilket jag är klar med nu), fixa mig själv, grilla och hacka sallad m.m Stress stress stress med andra ord=)

Skriver nog något senare ikväll för nu måste jag åter gå till mitt. Ni får ha en trevlig söndags kväll!
Kram banan

Nu ska ni få höra...

Idag var jag i stan för att lämna tillbaka dom svarta jeans leggings som jag köpte.Och inne på MQ hittade jag samma från Zoul, fast kostade en 100 lapp mer men guuud så skönt dom satt. Tänkte det att man köper ju hellre något som kostar mer och sitter bekvämt än något som är billigt men sitter obekvämt. Man får ju mer ut av pengarna eftersom man kommer använda det oftare.
Som vanligt så kunde jag ju inte bara komma hem med dom så det blev även detta linne och knallröd Lip Liner från H&M.


Gick förbi Åhlens och så att dom har rea på pocket bäcker, 10 :-/st!

Bok nr 1 Hello love är till mig själv.
Dom andra köpte jag till min sambo, hoppas han blir glad=).
Älskar att köpa honom små oväntande överraskningar, kul när han brukar bli glad av dom med!.

Hello love - Charlotta Cederlöf
Hemliga pappan - Andreas Ekström
Svarta sekunder - Karin Fossum
Berättelse på tidens strand - Henning Makell

Någon som läst?

The Strength

Aaaaaaaaaaaaaaaaaah!. Känner mig som en kärring men dom under oss har spelat hög musik i över 3 timmar nu. Med högmusik menar jag att hela vårt golv vibrerar och man känner av det när man ligger/sitter i soffan. När F-N ska dom sluta? hör ju inte ens sin egen tv.
Imorgon tänkte jag iaf lämna tillbaka dom jeans leggings som jag köpte, nu när jag provade dom i lung och ro här hemma så var dom ju inte ett dugg bekväma. Tänkte köpa dom liknande som fanns på MQ om dem sitter bättre dvs.

Imogron ska vi få besök från Malmö, vilket alltid är kul. Imogron är det min mans vän som kommer och slaggar över, skönt att få höra lite skånska ibland.
 Jag skulle vilja lägga mig i sängen och se någon serie, men vet inte vilken. Något tips kanske?

It's crazy but it's true, i only wanna be with you.

My favorite band!

I don't know what it is that makes me love you so
I only knew I never wanna let you go
Cause you started something
Oh can't you see
and ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you

It doesn't really matter what you say or do
I wanna spend each moment and every day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only wanna be with you

Billy the rocker

Då var man hemma, blev en shopping runda innan idag då och lite fika på Rådhuset (as usual). Hittade ett par svart jeans leggins för 199;-. Inne på carlings hittade jag en sjukt snygg oversize t-shirt med ett dödskalle tryck på, tyvärr så var stl. S FÖR stor och xs var slut=(.


Ja idag igen blev det en rockabilly inspererad sminkning=).
Dock-söta smikningar tycker jag.

ps.
Min debut, första gången jag lägger upp en bild på mitt ansikte=) så här ser jag ut!
ds.

Get 'em tiger!


Solpuder

Godmorgon! vaknade redan strax innan 8 idag!
Idag så bröjar 'Shopping helg i skövde' tydligen något dom hittat på själv, är lite rea:or och event.
My skövdecrew och jag tänkte eftersom det är så varmt idag så skulle vi gå en tipspromenad i solen. 1:a priset är ett par jeans från Yap. Där har dom nudie, cheap monday, replay ect. Om jag vann skulle jag valt ett par nudie jeans självklart. Har jeans från alla möjliga märken men mina nudie jeans är dom ända jag använder i stort sätt. Så sjukt sköna.


Smink tips
Nu när det är sämre tider och blir inte bättre. Tänkte när det börjar bli lite tomt i plånkan i slutet av månaden. Köp en tidning som ex. Solo där man nästan alltid får smink eller parfym med tidningen. Självklart är det kanske inte alltid det bästa, men jag menar det funkar ju iaf. Igår när vi handlade så köpte jag Solo och fick ett solpuder med. Använder inte puder efter som jag brukar ha I.D bare minerals smink och tycker inte att man behöver puder över det. Men tänkte prova solpudert idag, får se vad jag tycker om det. Det blir ju 2 i 1, tidning och smink.

Strawberries

Tändvätskan ligger och drar åt sig på kolen, ska snart sätta fyr sedan blir det grilling mmmmums. Gud va jag är hungrig.
Vi kom nyss hem från att varit och handlat lite på Maxi och gissa vad jag ska äta som godis ikväll?

Jooooo jag köpte 500gr JORDGUBBAR för 21.90:-( hyffsat billigt tycker jag).
Dom ska jag äta med kaffegrädde =), hur äter du helst din jordgubbar? grädde, mjölk eller kaffegrädde? eller kanske något annat?

Grillning och sol

Kom hem från träningen för en stund sedan, riktigt skönt väder ute är det med! Och imogron ska det bli ännu varmare gosh!.
Tänkte duscha nu och sedan sätta på mig ett par shorts och en t-shirt och sätta mig på balkongen.
Ska försöka "tvätta" grillen med eftersom vi tänkte grilla revbensspjäll ikväll. Eller vi och vi, JAG eftersom sist karln grillade så blev maten svart, så det blir nog bäst att låta mig grillmästaren sköta det=).

Har kommit på en sak när man sitter och läser och kollar runt på andras bloggar, att det stör mig som f-n när folk skriver med dålig svenska. Vet ej om det är för att dom inte läser texten igen för att se om dom skrivit fel, men iaf så är det sjukt jobbigt!=)


Vad blir det för mat?

Tog fram köttfärs ur frysen och tänkte att jag skulle kolla på recept.nu om det finns något bra recept med köttfärs som inte är spagetti och köttfärssås även om det är jättegott. Hittade Pannbiff och potatis med gräddsås!, Senaste gången man åt det måste ju vara när man bodde hemma hos mamma. Så det får det bli som kvällsmat idag.
Dock själv, efter som mannen jobbar natt idag igen och ligger och vilar nu tills han ska åka iväg =(.



 

Höres senare!

Melodifestivalen när den var som bäst.

Är det bara jag som minns detta som igår?, så klart så var det ju Jan johansen som vann.

När du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv
Som ett vilset litet barn
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar


Så se på mig, åhå..., en hamn i stormen
Som en våg som fötts att bära dig
Ja, se på mig, åhå..., i ljus och mörker
Är jag där och aldrig lämnar jag dig

Denna är fin, också från 1995

Så sagolikt det är, att se morgon-dimman lätta
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris, sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill, lycklig för att du finns till

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varandra

Det är en rikedom
att få älska och att att älskas
Vår kärleks varsamhet
är det vackraste jag vet

Det vackraste som finns, är att vara ngon nära
När månen lyser klart, över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid, och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej, är det vackraste för mej


Bifftomat

Tänkte strax dra ner till tvättstugan, men tänkte duscha och byta om först.
Skönt att dom inte blir sur när man brukar använda deras tvättid =).
Tänkte visa en efter-bild att jag har planterat om mina små tomat-plantor, rätt korta efter som jag plantera ner dom en bit för att dom ska bli starkare i stjälken.

Blir nog rätt många tomater av dessa, förhoppningsvis!

Tonårsliv

Som jag skrev innan så är jag ju själv hemma i natt.
Så nu ligger jag reda i sängen med laptop och tv:n på, tänkte att jag skulle kolla på dem 3 senste avsnitten jag missat av Tonårsliv, någon som brukar kolla på det? Tycker det verkar intressant iaf.

Jag får ställa klocka ikväll ska upp tidigt och tvätta (07.00-14.00), hatar att tvätta dagtid.
Men men det ända som fanns ledigt.


Baka baka liten kaka

Håller på att baka kladdkaka i brist på annat, mannen jobbar natt så är själv hemma och uttråkad.
Tänkte avnjuta den med skivad kiwi medans jag kollar på Fråga olle som börjar nu! =)

Sig själv framför sina egna barn?

Kollade på Sex and the city innan idag, då när Miranda blir gravid med Steve efter ett one night stand samtidgt som Charlotte desperate för söker bli gravid med sin Trey. Miranda har bestämt sig för en abort direkt när hon fick reda på att hon var gravid och ringer för att boka en abort var av hon i telefonen säger något liknande: "Det är så har att jag är gravid och just nu inte kan vara det, det finns inte i min plan"
 Den liknande meningen tycker jag stämmer in på många.
Jag menar jag fyller 23 i år (och blir inte yngre), vill mer än allt ha barn eftersom jag älskar barn!. MEN just nu så skulle det inte passa in så bra. Jag vill att allt ska vara perfekt, villa, volvo och man. Råd med att köpa en finaste barnvagnen, sängen, leksakerna m.m. även 5 till 6 siffrigt på ett sparkonto.
Varför måste vi alltid ha det så perfekt alltid och vara egositiska? Visste ni att redan efter att ha fyllt 25 så är det bara 90% chans att bli gravid och efter 35 år är chansen 70% efter fyllt 40år är 36%.
Varför vänta?

Nu menar jag sjävklart om man har en pojkvän/flickvän/sambo/man.

Nook art

Köpte en ny bag idag när jag var ute, sjukt snygg eller vad tycks? hehe
Skulle vilja haft den i svart  men fanns bara i vitt tyvärr.


Physalis

Jag har inte skrivit på hela dagen för vårt internet och hemtelefon hade driftstörningar. Men nu funkar det, gud vad handikappad man blir utan internet alltså. Men han och jag låg och dega på soffan och kollade på The Tyra banks show  i väntan på bättre tider=).
Jag fick alla rätt på mina matte uppgifter nästan iaf, jag hade skrivit ex 567 Mega och jag skulle skriva det 567 Mm. (mega meter) men böla=P.

Idag har jag planterat om mina tomatplantor verkligen skönt att ha det gjort för snart ska dom ställas ut dygnet runt.
Köpte även en planta med kapkrusbär (endast 35 :-) som även heter physalis som är sååå himla gott! Speciellt till kladdkaka och en LITEN klick grädde :)

MUUUMS

På jakt efter

Bye the way om du vet vart man kan hitta en vanlig matt svart ögonskugga till ett billigt/rimmligt pris. Skriv!
Det får inte vara något glitter eller skimmer eller något annat trams, bara helt matt.


Balls of steel

Var och tränade redan 10.15 idag! riktigt skönt att få ha det gjort liksom.
Imorgon 10.30 ska jag träffa min lärare och redovisa min inlämingsuppgifter, hoppas jag har alla rätt=).

Ni glömmer väl inte titta på Ballar av stål ikväll kl: 21.55 på kanal5?
Kvällens avsnitt:
Svensk humor från 2009. Avsnitt 6 av 10. Soneby Citysport tävlar i grenen hamburgerkastning, där han testar hur snabb snabbmaten egentligen är. Bitterfittan fortsätter sin kamp för att trycka till männen genom att gå på den yngre generationen och försöker indoktrinera en flicka med sina synpunkter om män. En jobbig djävul slår ett slag för miljön genom att jävlas med bilister. The Fuckers testar bingo och trampbåtar och Kaninkokerskan raggar på en upptagen bikerkille - när hans tjej är med.


En jobbig Jävel - brukar vara min favorit


Efter matten imogron måste jag dra mig till plantagen skulle gjort det idag men det var inte det bästa vädret direkt, och det är rätt långt dit (och jag cyklar). Vad hände med vädret? Imorgon ska det bli 11 grader och moln.


Ekonomen Sanna

Oj gjorde nyss en uträkning på det med 60kr för en 60w glödlampa som är tänd i 1000timmar.
Vi har 19 st glödlampor i lägenheten (alltså vissa har man ju 2-3 st glödlampor i en lampa)
 Ex med glödlampa:          19 x 60 = 1140 ;-
Ex med lågeneriglampa: 19 x 13 = 247 ;-
                                                Sparar: 893 :-   GOD DAMN!
Prova du med att ränka ut hur mycket DU/NI sparar!


Glödlampor eller Lågeneriglampor?

Detta händer inom snar framtid.
 Det kommer bli glödlampsförbudet som införs i omgångar:
September 2009: Förbud mot alla matta glödlampor, plus klara 100
watts glödlampor.
September 2010: Förbud mot klara 75 watts glödlampor.
September 2011: Förbud mot klara 60 watts glödlampor.
September 2012: Förbud mot klara 15, 25 och 40 watts glödlampor.
Vad tycker ni om det?
Själv så är jag ju big fan av lågenergilampor, har det nästan i varja lampa. Eftersom lågenergilampor har några fördröjnings sekunder för att tändas så använder jag inte det på ställen där man vill tända ljuset snabbt som ex. toaletten ect.
Annars tycker jag dom ger lite mysfaktor plus att dom är så himla ekonomiska =), har märkt det på elräkningen med.
Visste ni att: " Den genomsnittliga elkostnaden för en 60W glödlampa som får lysa 1 000 timmar under ett år är cirka  60 kronor, medan motsvarande kostnad för en lågenergilampa är 13 kronor ."

Råd och rön har gjort ett lågenergi test på denna hemsidan, själv så använder jag osram's lågeneriglampor i 7-9w (kostar ca 50;-) men tyvärr så testade Råd & Rön inte just dom, ville ju se hur bra eller dåliga dom är :).
 

Pinup girl

Färgade mitt hår innan med hårfärg, blev nästan ingen skillnad. liitte ljusare bara.

Idag så kör jag en pinup smikning och själv klart med knallröda läppar till det=)

Mörkbrun - Ljusbrun- vit

Ett tips för att få en sådan skarp avskärming med ögonskuggan vid ögat: använd en bit tejp!, kan även sudda ut den lite med en fluffigborste om man inte vill ha den så markant.

Snart ska vi iväg till Harry's för att kolla Everton - Man UTD och käka söndags middag. 2 fluggor i 1

Tomater i massor

Lördags kvällen börjar gå mot sitt slut. Känns som om att jag kan gå och lägg mig när T kommer hem. Finns ju inget kul på tv heller. Men det blir säker trevligare när han kommer hem, man ligger ju bara på soffan och saknar honom och då går ju inte tiden så fort.

Imorgon blir det hårfärging och tänkte handla lite på Ica maxi sen. Skulle även vilja dra bort till Plantagen, har ju planterat tomater så att det räcker och blir över. Och jag har bara en kruka som alla stiklingar sitter i för tillfället. Skulle behöva köpa en till plastkruka med fat. Efter det så blir det lite träning på Feel good.
Ha en fortsatt trevlig lördags kväll!

Tatto's

Då var man hemma, har varit ute och gått en promenad i några timmar med J. Köpte även ett paket hårfärg, får se om det funkar denna gången.
Tänkte strax börja med maten, börjar bli hungrig nu.
Mamma ringde innan idag och hon satt hos tatueraren vilket jag hade glömt bort.
Efter en bra stund så får jag 2st MMS av mamma med dessa bilder.
Klicka för större

Hon är så gullig, och då menar jag på den första bilden =)
Självklart är körsbärsträdet väldigt snyggt det med!

Purple rain

Toningen gav inget resultat alls=(. Får väl köpa ljubrun hårfärg, men jag vill ju inte färga mitt hår så ofta, attans. Hatar slitet hår och det får ALDRIG hända mig. Därför anväder jag mycket sällan hårfön, plattång, locktång, hårstylings produkter m.m. Shampoo, balsam och hårinpackning lite då och då räcker långt för mig.


Dagens sminkning: Mörklila - rosa - vitskimrig


Nu ska jag forsätta mysa i soffa med min sockertopp.

2 do

Dagens att göra lista:

Storstäda
Tvätta 14.00-framåt
Tona mitt hår
Plugga matte
Grilla med vänner

Tänkte börja med städning redan nu så att jag slipper städa samtidgt som jag måste springa upp och ner till tvättstugan.


Kram banan


 


Vi ska dansa i neon

Detta följde med hem innan. Jag hittade massa fint på Backstage, men vill ha det från shock också och då blir det rätt dyrt nu när man är arbetssökande iaf.
                                               
Ögonskugga från Viva la diva - Neon grön                       Toning - Mellanblond
Jag vill ju ha mitt hår ljusbrunt nu till sommaren, och eftersom min hårfärg just nu är mahogny så vågar man ju inte köpa någon blondering i fall att det skulle bli rosa eller liknande. Så det fick bli en mellanblond toning, bara så att jag kan få bort det röda i håret innan jag färgar det i den nyans jag vill ha.

Ögonskuggan var inte den bästa ögonskuggan, jag gillar lösögonskuggor så att jag kan applicera dom med pensel. Och det blir lite svårt när det är i en liten "flaska" så tyckte inte att det la sig lika snyggt som det brukar. Men här är ett halvdant resultat iaf.


Backstage

Kom nyss på att vi har ju en liknade affär som Shock i Skövde som heter Backtage. Jag ska gå dit nu och se vad dom har, också får jag lite motion med. Måste ju ändå till stan för att förlänga mitt träningskort med 2 månader. Får se sen om jag kommer hem med något kul.

Hej hej

Shock me

Jag gick in på Shocks hemsida för jag tänkte om man kunde hitta några heta leggings där, men ack så synd så hittade jag inga speciella. Där emot så hittade jag 100 andra saker som jag vill ha och som jag ska köpa nästa gång jag är i Malmö, efter som Shock inte finns i Skövde =(.
Klicka på bilder för att se dem större.

1.2.3.   
4.5.6.    
7.

1. Overknee socks x-bones & bow  179;-
2.Ögonskugga - Flamingo pink
49;-
3. Ögonskugga - Fuschia 49 ;-
4. Eyeliner - Violet 39;-
5. Örhänge - Big cherries 69;-
6. Örhänge - skull with bow 69;-
7. Skor - Muerte Punk Platform 
849;-

Skorna är love at first sight!

One step at a time.

Så nu har jag gjort alla 18 uppgifter på Uppgift 1, nu har jag bara Uppgift 2. kvar som innehåller 5st uppgifter om jag minns rätt.
Hoppas ni fattade det dära ;D.
T håller på att laga mat till oss och jag som skulle gå på diet=(.


We live and we learn.

Nu tänkte jag göra några matte uppgifter sen måste jag verkligen börja stenhårt med körkortsteorin. Så jädrans tråkigt bara!. Ni får nöja er med listan så länge, varför inte kopiera och göra den själv =D.


Adjöken, sa fröken

Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Likgiltlig
Favoritgodis: Saltlakris och choklad 
Är det nåt du absolut inte äter: Ja, massor

Kläder just nu: Rosa leggings, långt linne i svart och en svart jacka(som jag bloggat om innan)

Musik just nu: Ljudet från tv:n

Vad sa du senast: Minns jag inte

Sommarplaner: Jobba om jag kan hitta mig ett jobb

Fisk eller badkruka: FISK!

Längd och vikt: 161 cm och vikt = för mycket:D

Hur många kuddar sover du med: Vi har 8st, så 4st var =)

Favoritväder: Sommar och sol

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: MUSIK, mat och sällskap

Spelar du nåt instrument: Nope

Morgon- eller nattmänniska: Morgon

Sparare eller slösare: Berors på vad som gäller, men oftast en kombination av båda=)

Vem är viktigast för dig: Min man & Mamma

Bästa film: Har nog ingen
Tror på liv på andra planeter: Japp

Kommer du ihåg din första kärlek: Ja

Älskar du henne/honom fortfarande: Nej

Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet(?)

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart

Ser du på kärleken som ett misstag: Nej

Hur många barn har du, vill du ha: Har 0 just nu, men tänker skaffa 2 iaf!

Bio eller promenad: Bio

Är du kittlig: Ja tyvärr

Snarkar du? T påstår det, har aldrig hört det själv =)

Stjärntecken? Jungfru

Rädd för insekter? Aaa du!

Äckligaste insekten: Spindel och geting

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna bli genomskinlig och gå runt och se vad folk gör och skrämma dom ect.

Vad vill du jobba som? Budbilschafför,montör, åkeriföretagare, sminkös m.m

Chips, morötter eller godis? Självklart godis

Pizza eller hamburgare? Inget helst

Skriver du dagbok? Räknas blogg, så ja.

Har du någon flickvän/pojkvän? Japp

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag vill, men är sjukt rädd för nålar så blir nog lite svårt.

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Alltid sjukt välstädat, är en liten pedant :).

Gungar du på stolen? Nej

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig, jag är höjdrädd.

Vilken hand håller du gaffeln i? Höger (?)

Hur är din drömtjej/kille? Som T hihi

Hur många syskon har du? 0st biologiska, 2st ingifta systrar.

Vad är du mest rädd för? Spindlar, spindlar & spindlar

Är du rädd för blod? Lite

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Hotell & Restaurang, tycker om att laga mat.

Anser du att du är stark? Mega stark haha

Brukar du sola? Ja, när det är sol ute

Röker du? Nej =)=), slutat.

Snusar du? Snusläpp? Nej

Kaffe, te eller inget? Te

Har du en besatthet? Vet ej, kanske att jag måste dammsuga minst 2ggr i veckan annars får jag panik. Hatar när man gå barfota och det fastnar skit under fötterna.

Besök på bibloteket

Jag hade redan en Mattebok som vi har här hemma. Men vi fattade inte så mycket när vi skulle räkna ut uppgifterna så vi gick och lånade 3 andra Mattebäcker på bibblan nyss. Ska läsa och se om dom är lättare att förstå. Den matteboken vi har här hemma är nämligen Matte A&B för Naturvetenskapliga linjen.



Nu ska jag dra till Ica Maxi!

Plugg

Back on track in Skövde.
Jag skulle till skolan idag för att visa min individuella studieplan och det visade sig att jag var visst 2 timmar för tidig. Men det gick bra iaf, jag har lite Matte läxa närmare 33 uppgifter som ska vara klara tills på tisdag.
Och under tiden ska jag även plugga till körkortsteorin! Vi får se hur det här går!.

Idag så börjar min Naturdiet, vi får se hur länge det vara med tanke på att det smakar usch och pii. Men tänkte bara ersätta det med 1-2 måltider om dagen, annars lär man ju tröttna.
Tänkte sätt mig och lösa några Ma. uppgifter nu. 

 Smak av vildabär har jag köpt.

Glad påsk

Ja, det är i Malmö jag befinner mig nu. Igår var det 30-årskalas och det var verkligen trevligt, sjukt god mat med=).
Om en stund ska mamma och jag sticka iväg och handla ett dussin blommor till hennes trädgård att planera. Och ikväll blir det nog grillning.

Bästa reklamfilmen

Paul: Varför firar vi påsk egentligen?
namn?: För att jesus dog
Hans: Nähe för att han återuppstod
Namn?: HAN dog
Hans: Man firar väl inte någon som dör heller?
HAHAHAHHA

GLAD PÅSK PÅ ER!

Gekås here we come!

Så nu var allt färdig packat och klart. Nu ska jag iväg till OkQ8 och hämta bilen, sen så åker vi vid ca 13.00 tiden.
Hoppas att jag hittar något kul i Ullared med=). Och där ska vi även möta upp F, som också skulle handla en del.
Hörs väl när jag är i Malmö, kommer ha rätt mycket att göra så vet inte hur ofta jag kan skriva. Hej hej

Kram ♥

Bil bilar bilarna

Nu var det mesta klart inför imogron, jag har tom handlat fika till att äta i bilen.
På vägen ner tänkte vi stanna på Ullared och in på Gkås, hej o hå här ska det handlas!
By the way, vi har sålt bettan nu. Igår hände det, saknar vår baby!

Efter som biljetterna hem ändå låg på ca 500;- enkel/ person vilket skulle bli ca 2000;- ToR så har vi hyrt en bil=)
En sådan här!
.
Volvo S40 - för er som inte ser det.
Nu ska jag mysa i soffan och sedan gå och lägga mig.

  Sanna ♥

30 bast

Jag ska precis ner på stan och leta upp en present till min syrra som fyllde 30 år i måndags och på fredag är det fest!
Jag tror jag vet vad jag ska köpa fast det är jätte tråkigt och fantasilöst. Men tanken som räknas :).
När jag kommer hem ska jag försöka packa lite till imogron, då vi åker hem till Malmö. Och får inte glöma köpa påskägg och jag ska fylla=). Dom hade billiga inne på Hem o hobby! Min favorit affär här i skövde

Men innan packning måste jag vika dessa här härliga högarna med tvätt, någon som vill joina?

Puss & kram vi syns på stan!

En krona mindre

Pust...försöker hämta andan. Från arbetslös och mesta dels bara vara hemma till - Arbetssökande-gå på möten, studerande(matte A) + Teoriprovs studerande samt övningskörningar med bilskolan. Pluggar men inte det ena så pluggar man det andra, kör man inte bil så sitter man och lyssnar på tråkga möten.
Förhoppningsvis kan jag ta T's gamla Matte A&B bok från när han läste Natur på gymnasiet. Ska ta med det på tisdag när jag ska redovisa min studieplan så att läraren kan se om det går bra. I så fall sparar jag ca 500;- yeess.

Från och med 3 april så har jag sänktes med ersättning till 70%  med min a-kassa. Men jag gråter inte för det, blev bara 1;- mindre per dag dvs 20;- i månaden. Och jag tror att jag kommer att överleva. Där är gytt att man hade ett välbetalt arbete innan!=D

Men nu måste jag ner till tvätten och sedan posta ett brev till försäkringskassan så att mina pengar kan komma in på mitt konto, för det vore ju en fördel=).



 

Pussipuss


Tacos + desperate housewives = sant

Goddagens!
Jag hade kul igår! Och det blev utgång, MEN inte på Bogrens haha alla utom jag och E gick dit. Han och jag stack istället till Husaren och ner på Backstage. Dansgolvet där dom spelar rockmusik =D.

T jobbar kväll idag, så det blir myskväll med mjukis, tacos till middag och några avsnitt av desperate housewives med godis! =). Måste nog ta fram köttfärsen från frysen snart om jag ska äta idag.

Själv klart ska det vara nyttigt godis=P
Oooh kom nyss på att jag har ju morötter och dippa hemma=). Får om jag fixar lite sådant sen.

TACOS!

Nya plagg

Kom nyss hem från stan, gud vad det är varmt ute!
Dessa plagg följde med hem plus en vit väska med nitar på =D



Nu ska jag sätta mig på balkongen och få litta extra sol, tänkte även plantera om i min blommsterlåda. Om jag orkar dvs:P

Tystnad

Det är helt tyst i lgh:en för karln är och jobbar. Det ända jag hör är dom tickande klockorna, vi har nämligen en i varje rum + i köket. Så nu hör jag 4 olika tickljud för dom tickar ju inte samtigt direkt. Rätt mysigt när det är helt tyst faktiskt, för det brukar det ALDRIG vara här hemma. Är det inte musik som spelas så är det tv:n som är på, eller tåget som kör förbi.
Strålande solsken är det också idag, det skulle tydligen bli varmare idag än igår GYTT!

Ikväll är det fest för B har fyllt år och han bjuder på mojito-bål, birthday cake och vin. Muuuumms. Möjligtvis utgång sen för Agnes skulle ju vara på Bogrens. Men jag tror att jag traskar hemmåt då, im not her biggest fan.

Men nu blir det frukost sedan en sväng i stan och det härliga vädret.
Sanna ♥









Studering

Japp, på tisdag kan man kalla sig student+arbetsökande. Jag fick plugga med ersättning från A-kassan eftersom det INTE är en reguljär utbildning =)
Happy, happy, happy!

Idag ska det tydligen bli 12 grader och imorgon 13grader, det kan ju inte bli bättre =).
Så nu ska jag göra mig iordning för jag och J ska GÅ på promenad till Blomsterlandet och kanske Plantagen i strålande solsken. Det bästa med Skövde är att det inte blåser lika mycket som i Malmö, så är det varmt så ÄR det varmt.

Sanna

Matematik A

Jag kom hem 16.50 idag och då hade jag INTE varit och tränat. Möte J & F på vägen till Vuxenutbilningen här i Skövde, så dom följde med mig dit. Nu ska jag äntligen börja studera Matematik A & B, pratade med T innan och han sa att jag kan ju läsa någon mer kurs samtidigt bara så att jag kan få ihop mer poäng sen när jag ska söka till högskolan. Får se om jag väljer och vilket jag i så fall väljer. Efter det gick jag iväg till arbetsförmedlingen för att prata om jag kan få ersättning från A-kassan och studera samtidgt. Ska dit igen och prata med en person som vet mer om dom frågorna och så. Man vilj ju inte helt plötsligt bli av med sin ersättning.

Morgon dag blir som följer:
Övnings körning med bilskolan kl. 11.45 - 13.05
Prata med mannen på AMS om studering.
Träna Bodystep med J kl. 18.00-19.00


Håller på att baka kladdkaka, det är ju SÅ LÄTT!
Halv sats, 3-4 portioner:

50gr smör
1st ägg
1dl strösocker
2tsk Vaniljsocker
1 ½  msk Kakao
1dl Vetemjöl

Sanna

RSS 2.0